Notícies

 • Imatge d'un gràfic. Acaba el 2021, un any que destaca pel descens de l’atur i l’augment de la contractació 11 de gener de 2022

  L’Alt Penedès i el Garraf tanquen el 2021 amb un descens de l’atur de més del 20%, i un augment interanual de la contractació que s’enfila al voltant del 30% a ambdues comarques.

 • Bateria de contenidors de la campanya practica el reciclatje a Torrelavit La campanya Practica el Reciclatge continua a Torrelavit i Vilafranca 5 de gener de 2022

  La campanya de sensibilització ambiental de la Mancomunitat Penedès-Garraf “Practica el Reciclatge”, que va arrencar la tardor passada a diversos municipis del territori, continua desplegant-se aquest mes de gener a Vilafranca del Penedès i Torrelavit.

 • Galetes sense embalatge. Aquest Nadal, compra prevenció 14 de desembre de 2021

  El Servei d'Educació Ambiental (SEA) de la Mancomunitat Penedès-Garraf, coincidint amb l'arribada del Nadal, endega una campanya per reduir els residus que es generen i animar a la ciutadania, en aquestes dates tant assenyalades, a fer una correcta separació i reciclatge dels seus residus.

 • evolucio mercat de treball novembre El mercat de treball recupera al novembre les bones sensacions 14 de desembre de 2021

  El Servei d’Iniciatives Econòmiques (SIE) de la Mancomunitat Penedès-Garraf ha presentat les xifres d’atur i contractació de novembre a les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf, que suposen una millora dels registres del mes anterior i restableixen la tendència positiva i creixent del mercat de treball al territori que s’ha mantingut durant bona part d’aquest 2021.

 • Ajuts econòmics per facilitar l’autoocupació Ajuts econòmics per facilitar l’autoocupació 13 de desembre de 2021

  El Servei d’Iniciatives Econòmiques (SIE) de la Mancomunitat Penedès-Garraf informa del termini de sol·licitud d’ajuts econòmics per tal de facilitar l’autoocupació dels joves menors de 30 anys en situació de demandant d'ocupació no ocupat (DONO) o bé acollits al Programa de Garantia Juvenil, que ha presentat el departament d’Empresa de la Generalitat de Catalunya.

 • Imatge Lleuger augment de l’atur i caiguda de la contractació a l’Alt Penedès i el Garraf 11 de novembre de 2021

  El Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf presenta l’informe del mercat de treball a les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf corresponents al mes d’octubre, en que s'atura l’evolució positiva del darrer semestre a ambdues comarques i que suposa una tènue aturada a les bones xifres que es venien presentant pel que fa a l’atur i la contractació en els darrers mesos d’aquest 2021.

 • Imatge Sant Martí Sarroca enceta la campanya "Adeu plàstics" 9 de novembre de 2021

  A finals de la setmana passada va començar a Sant Martí Sarroca la campanya  "Adeu plàstics" per evitar l'ús de plàstics d'un sol ús i fomentar la seva prevenció, una nova iniciativa de sensibilització ambiental i conscienciació ciutadana del Servei d'Educació Ambiental de la Mancomunitat Penedès-Garraf que durant els propers mesos es desplegarà a una desena de municipis del territori.

 • Imatge Vols guanyar un compostador o un lot de productes reciclats? 8 de novembre de 2021

  El Servei d'Educació Ambiental de la Mancomunitat Penedès-Garraf ha endegat un concurs a la xarxa social Instagram en el marc de la campanya de sensibilització i conscienciació ciutadana "Adeu plàstics".

 • Imatge Digues adeu als plàstics 26 d'octubre de 2021

  La Mancomunitat Penedès-Garraf amb el suport dels ajuntaments d’ambdues comarques, endega la campanya «Adeu Plàstics» per prevenir els residus i presentar alternatives al plàstic d’un sol ús.

 • Imatge La Mancomunitat Penedès-Garraf participa a les jornades Recuwaste sobre gestió de residus 26 d'octubre de 2021

  Núria Bel, cap del Servei de Residus ha participat aquest dimarts en la jornada RecuWaste, celebrada al Tecnocampus de Mataró, en una taula rodona sobre el paper dels ens supramunicipals en la reutilització i el reciclatge, organitzada per la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 08.07.2021 | 10:30
Darrera actualització: 08.07.2021 | 10:30