Notícies

 • imatgedades Segon mes de baixada de l’atur a l’Alt Penedès i Garraf 10 de maig de 2021

  L’atur baixa a l’abril més d’un punt i mig a les dues comarques. Al Garraf es van signar un 14% més contractes que al març.

 • cicle materia Comença la Setmana Internacional del Compostatge 30 d'abril de 2021

  La setmana es celebra del 2 al 8 de maig i amb el lema “ Creix, menja, composta ... Repeteix !” vol posar en valor el compost i recordar la importància del cicle de la matèria orgànica.

 • dona vida organica Dona vida a l’orgànica a les cabanyes 29 d'abril de 2021

  L’Ajuntament de Les Cabanyes, amb el suport de la Mancomunitat Penedès-Garraf i l’Agència de Residus de Catalunya, inicia el 3 de maig una campanya educativa per millorar la gestió de la brossa orgànica i recordar com fer una bona recollida selectiva dels residus.

 • GOSSOS El CAAD Penedès fa balanç de la seva activitat al 2020 27 d'abril de 2021

  La crisi de la COVID-19 ha afavorit una major sensibilització ciutadana en la cura i la tinença responsable d’animals domèstics. Es redueix l’entrada d’animals al centre en un 14%. Es mantenen les adopcions de gats mentre baixa un 21% les adopcions de gossos.

 • contenidors ribes Entren en funcionament els contenidors intel·ligents a Sant Pere de Ribes 20 d'abril de 2021

  La Mancomunitat Penedès-Garraf prova un nou model de recollida i transport de residus amb tecnologia smart al sector del Carç-Torreta de Sant Pere de Ribes.

 • form olivella Campanya per promoure el compostatge casolà a Olivella 16 d'abril de 2021

  L’Ajuntament d’Olivella, amb el suport de la Mancomunitat Penedès-Garraf i l’Agència de Residus de Catalunya, impulsa una campanya per promoure entre el veïnat el compostatge casolà dels residus orgànics.

 • dadesmarç Tímida reducció de l’atur i petit impuls de l’ocupació a l’Alt Penedès i el Garraf 13 d'abril de 2021

  El número de contractacions s’incrementa al març per sobre del 21% a les dues comarques. El Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf ha presentat els principals indicadors del mercat de treball del mes de març, que permeten un lleuger respir en la tendència recessiva dels darrers mesos pel que fa a l’atur i la contractació.

 • gatets El CAAD Penedès busca voluntariat per cuidar gats acabats de néixer 6 d'abril de 2021

  El Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de la Mancomunitat activa el programa de cases d’acollida de gatets lactants.

 • assemblea telemàtica L’Assemblea aprova les quotes del nou servei de gestió forestal i energia 31 de març de 2021

  Aquest dilluns es va celebrar una nova sessió de l’Assemblea de la Mancomunitat Penedès-Garraf, que va tenir com a punt destacat, l’aprovació de les quotes del nou servei de Gestió Forestal i Energia, el que permetrà oferir actuacions als ajuntaments del Penedès-Garraf en matèria de prevenció d’incendis.

 • dona vida form Dona vida a l’orgànica a Puigdàlber 30 de març de 2021

  L’Ajuntament de Puigdàlber, amb el suport de la Mancomunitat Penedès-Garraf i l’Agència de Residus de Catalunya, iniciarà el proper 6 d’abril una campanya de conscienciació ciutadana per a una millor gestió de la brossa d’orgànica i, en general, fer de recordatori sobre com fer una bona recollida selectiva dels residus.

Darrera actualització: 26.09.2018 | 14:46
Darrera actualització: 26.09.2018 | 14:46