Jornada d'adopció de gossos del CAAD Penedès

Dilluns, 25 de març de 2024 a les 08:00

Santa Margarida i els Monjos acull el 7 d’abril una jornada que promou l’adopció de gossos acollits al CAAD Penedès. La jornada tindrà lloc a la plaça del Molí de Vent, a pocs metres del mercat setmanal que s’instal·la cada diumenge al municipi.

La Mancomunitat Penedès-Garraf amb el suport de les entitats VoluntaCaad i Avat.SOS i la col·laboració de l’Ajuntament Santa Margarida i els Monjos, organitza aquesta jornada amb l’objectiu fomentar i sensibilitzar a la ciutadania sobre l’adopció d’animals.

A partir de 2/4 d’11 del matí i fins a 2/4 de 2 del migdia es programaran diverses activitats, destacant dues passarel·les d’adopció que presentaran els animals al públic assistent d’una manera amena i molt propera. Així totes les persones interessades a adoptar, tindran l’oportunitat d’acostar-se i conèixer de prop i en un entorn relaxat diversos gossos del CAAD, amb l’acompanyament i assessorament dels professionals veterinaris i tècnics, així com del personal voluntari del centre.

El CAAD ha registrat en els darrers mesos augment considerable d’animals abandonats i el centre es troba amb uns nivells de saturació elevats, que fan molt necessari cridar l'atenció i conscienciar la població sobre la importància d'acollir i adoptar aquests animals necessitats i d’identificar correctament el seu animal.

Durant el matí s’oferiran d’altres propostes, com una sessió formativa per a infants i com relacionar-se amb els gossos, a càrrec de la veterinària Valentina Mariotti i la directora del CAAD Penedès, Ana Martínez, oferirà pautes i consells per totes aquelles persones que estiguin pensant a adoptar un animal.

En la jornada també hi haurà un estand informatiu del CAAD Penedès per a que els propietaris d’animals puguin comprovar si les dades del microxip i del cens estan actualitzades i recollir un lot de productes per exercir la tinença responsable, fins a exhaurir existències. VoluntaCAAD disposarà també d’un estand informatiu per aquelles persones interessades en el programa de voluntariat del CAAD i oferirà una xocolatada solidària a tots els assistents.

Els horaris de la jornada seran els següents:

  • 10:30 h Benvinguda a la jornada d’adopció
  • 10:35 h 1a passarel·la d’adopció
  • 11:30 h Xerrada: Gossos i infants, ens respectem?
  • 12:00 h 2a passarel·la d’adopció
  • 13:00 h Xerrada: Guia per a una adopció conscient de gossos i gats.

Per a més informació podeu visitar el web de la jornada.

Darrera actualització: 25.03.2024 | 14:48