Com fer de voluntari

El Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de la Mancomunitat Penedès-Garraf (CAAD Penedès) disposa d’un programa de voluntariat amb l’objectiu d’aconseguir que la vida dels gossos i gats acollits al centre sigui molt més confortable, promoure l’adopció dels animals i fomentar la lluita contra l’abandonament.

La base d’aquest programa és la implicació de la ciutadania en diverses tasques de suport a l’activitat del centre mitjançant la col·laboració amb diverses entitats animalistes.

Si ets una persona interessada en fer voluntariat i amb ganes de col·laborar amb el CAAD Penedès, donant afecte als animals acollits i traient-los a passejar, posa’t en contacte amb l’ Associació VoluntaCAAD .

Si ets una persona interessada en fer voluntariat cuidant gatets orfes lactants, apuntat al nostre programa de cases d'acollida per gatets acabats de néixer .

Si ets una entitat registrada que treballa en l’àmbit de la protecció i defensa dels animals de companyia i estàs interessada a col·laborar i aportar el teu gra de sorra, posa’t en contacte amb el CAAD Penedès.

Darrera actualització: 10.05.2023 | 12:44
Darrera actualització: 10.05.2023 | 12:44