Petició d'activitats en centres educatius

El període de sol·licitud d'activitats comença el 21 de juny.

Mitjançant aquest formulari podeu realitzar les peticions per a la realització d’activitats presencials en el centre educatiu.

L'enviament d'aquest document no implica la reserva automàtica de les activitats. Recomanem que comproveu totes les dades abans de prémer el botó d'enviar que trobareu al final del document.

  • No s'admetran sol·licituds més enllà del 30 de setembre de 2021. 
  • El Servei intentarà satisfer, en la mesura possible, les vostres demandes d’acord amb les nostres possibilitats d’agenda, i us enviarem un correu electrònic amb la proposta de programació per tal que la confirmeu. En cas d'un excés de sol·licituds el Servei es reserva el dret de cancel·lar activitats encara que hagin estat demanades dins el termini d'inscripció. 

En cas de problemes tècnics o dubtes podeu consultar-nos trucant al 93 810 06 98 opció 7 de 8h a 14h, demanant per l'Elena Blázquez.

Petició Activitats Educació Ambiental

Formulari per a centres educatius per a la petició de les activitats i tallers del Servei d'Educació Ambiental. 

Avís legal

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable  del tractament: Mancomunitat Penedès-Garraf. Av. de Cubelles, 88, 1r, 08800 Vilanova i la Geltrú. Tel. 93 810 06 98 info@mancomunitat.cat; www.mancomunitat.cat
Delegat de protecció de dades: comunicacio@mancomunitat.cat Av. de Cubelles, 88, 1r, 08800 Vilanova i la Geltrú. Tel. 93 810 06 98.
Finalitat del tractament: Atendre i gestionar les peticions de realització d'activitats del Servei d'Educació Ambiental.
Base Jurídica: Missió realitzada en interès públic o exercici de poders públics i consentiment de la persona interessada.
Destinataris: Les dades no seran cedides a tercers, tret d’una obligació legal.
Exercici de drets dels interessats: Podeu accedir a les vostres dades, sol·licitar-ne la rectificació o supressió, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, enviant la vostra sol·licitud a l’adreça de la Mancomunitat.
Terminis de conservació de les dades: Les dades seran conservades durant el temps previst a la normativa de procediment administratiu i d’arxiu i conservació de documents.
​Reclamació: En cas de considerar que els seus drets han estat vulnerats pot presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades www.apd.cat.