Casa d'acollida per gatets lactants

Amb la temporada de zel i cria de les gates, arriben al CAAD Penedès una gran quantitat de gatets petits i vulnerables que necessiten una casa d’acollida per tirar endavant i créixer forts i saludables.

Tu pots fer-ho possible, obrint casa teva i cuidant-los durant unes setmanes per cobrir les seves necessitats vitals i d'afecte, però també socialitzant-los per a que puguin ser adoptats.

Fer de casa d'acollida implica, cuidar d'un o més gatets de menys de 2 mesos que mengin tots sols. Els cadells arriben sense la seva mare, sense avisar i amb poc marge de temps per trobar cases d'acollida, amb el que t'has de comprometre a desplaçar-te al centre el més aviat un possible un cop rebis l’avís.

Formulari d'inscripció per cuidar gatets lactants

Correu electrònic de contacte: (còpia) S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable  del tractament: Mancomunitat Penedès-Garraf. Av. de Cubelles, 88, 1r, 08800 Vilanova i la Geltrú. Tel. 93 810 06 98 info@mancomunitat.cat; www.mancomunitat.cat
Delegat de protecció de dades: dpd@mancomunitat.cat Av. de Cubelles, 88, 1r, 08800 Vilanova i la Geltrú. Tel. 93 810 06 98.
Finalitat del tractament: Atendre i gestionar les peticions per participar en el programa de cases d'acollida de gatets lactants.
Base Jurídica: Missió realitzada en interès públic o exercici de poders públics i consentiment de la persona interessada.
Destinataris: Les dades seran cedides a altres administracions i per obligació legal.
Exercici de drets dels interessats: Podeu accedir a les vostres dades, sol·licitar-ne la rectificació o supressió, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, enviant la vostra sol·licitud a l’adreça de la Mancomunitat.
Terminis de conservació de les dades: Les dades seran conservades durant el temps previst a la normativa de procediment administratiu i d’arxiu i conservació de documents.
​Reclamació: En cas de considerar que els seus drets han estat vulnerats pot presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

SÍ, DONO EL MEU CONSENTIMENT.
Darrera actualització: 19.04.2023 | 11:31
Darrera actualització: 19.04.2023 | 11:31