Benvinguda

Benvinguts a la pàgina web de la Mancomunitat Penedès-Garraf,

Com a president de la Mancomunitat Penedès-Garraf, em plau donar-vos la benvinguda al nostre web i compartir la visió i compromís de la institució amb aquestes comarques.

La Mancomunitat Penedès-Garraf és una eina al servei dels ajuntaments que uneix el nostre territori en un propòsit comú: millorar la vida de tothom, treballar per al desenvolupament sostenible i, en definitiva, promoure l’equilibri territorial en la prestació dels serveis públics.

Des de la visió supracomarcal, la Mancomunitat gestiona àmbits complexos que sovint no són visibles a primera vista com la gestió dels residus, el sanejament de les aigües residuals, la gestió forestal, la cura dels animals perduts o abandonats, el foment de l'emprenedoria o l'educació ambiental. El nostre propòsit és gestionar de manera eficient els recursos públics per prestar serveis de qualitat que millorin la vida de la nostra ciutadania.

A través d'aquesta web teniu accés a recursos, informació i serveis que us ajudaran a estar connectats amb la Mancomunitat i participar activament en la construcció del futur del nostre territori.

Us convidem a explorar la web, compartir les vostres idees i preocupacions, i col·laborar amb nosaltres en la consecució dels objectius que compartim.

Juan Luis Ruiz López
President de la Mancomunitat Penedès-Garraf

Darrera actualització: 04.10.2023 | 13:00
Darrera actualització: 04.10.2023 | 13:00