CENTRE D'ACOLLIDA D'ANIMALS DOMÈSTICS


Les visites per adopcions, recuperacions i acollides s’atenen només amb cita prèvia, la podeu demanar:

De dilluns a dissabte, de 9:30 a 14 h, al telèfon 93 810 06 98 Opció 2 o al correu electrònic caad@mancomunitat.cat


El CAAD Penedès és el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès-Garraf que, amb criteris de benestar animal, s’encarrega de la recollida dels gossos, gats i fures que es perden o abandonen a les nostres comarques, i se n’ocupa fins que es retroben amb les seves famílies o poden ser adoptats.

El servei s’adreça als ajuntaments de l’àmbit territorial de la Mancomunitat i compta amb un equip de cuidadors especialitzats, serveis de veterinària i personal d’oficina que s’ocupa i vetlla pel benestar dels animals acollits i atén a les persones interessades en adoptar o recuperar el seu animal de companyia.

Des del centre i conjuntament amb els voluntaris es promou l’adopció com a primera opció de tinença i com a forma de lluita contra l’abandonament i s’impulsen accions per promoure la tinença responsable entre el conjunt de la ciutadania.

Notícies
  • Imatge S’aproven les ordenances fiscals per al 2022 28.09.2021

    El passat dilluns 27 de setembre, es van reprendre a Vilobí del Penedès les sessions presencials dels òrgans de govern de la Mancomunitat, la Junta de Govern i l'Assemblea, després de més d'un any i mig d'activitat en format telemàtic a causa de la pandèmia.

  • bany a torrelles Els gossos del CAAD Penedès a la jornada de bany de Torrelles de Foix 14.09.2021

    L’associació AVAT.SOS i l’ajuntament de Torrelles de Foix organitzen una jornada de bany per a animals de companyia en que participen gossos i gosses del CAAD Penedès.

  • Imatge Campanya per fomentar l'esterilització dels animals de companyia 26.07.2021

    Coincidint amb l’estiu, època en què més proliferen els casos de pèrdua o abandonament,  el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès-Garraf ha iniciat una campanya informativa i de sensibilització adreçada als propietaris d’animals de companyia per fomentar-ne l’esterilització

Més notícies
Normativa i documentació
Més documentació
Agenda