Oficines i equipaments

SERVEI DE SANEJAMENT D'AIGÜES RESIDUALS


Cal concertar cita prèvia per a l’atenció presencial:
De dilluns a divendres, de 9 a 14 h, al telèfon 93 810 06 98 Opció 5 o al correu electrònic sanejament@mancomunitat.cat


La finalitat d'aquest servei de sanejament és la gestió i l'explotació de les instal·lacions de sanejament en alta, col·lectors, bombaments i depuradores d'aigües residuals, dels municipis membres de les comarques de l'Alt Penedès i el Garraf. Dintre d'aquest Servei, i amb el suport del Laboratori d'Anàlisis d'Aigües de la Mancomunitat Penedès Garraf, existeix el Servei d'Inspecció i Control d'Abocaments.

L'Agència Catalana de l'Aigua reconeix la Mancomunitat Penedès Garraf com Administració actuant dins de les comarques del nostre àmbit. El finançament integral del Servei correspon a l'Agència Catalana de l'Aigua. 

Notícies
  • Autoritats assistents inauguració Inauguració de les obres d’ampliació i millora de l’estació depuradora de Vilafranca del Penedès 06.03.2023

    L’actuació ha suposat una inversió gairebé d’11 milions d’euros, finançada per l’Agència Catalana de l’Aigua, gràcies a un conveni de col·laboració amb la Mancomunitat Penedès-Garraf. L’ampliació de la depuradora, que ofereix servei a 13 municipis del territori, duplica la seva capacitat de tractament, ofereix un tractament de més qualitat de l’aigua residual amb la reducció de nutrients i augmenta la seva eficiència energètica, gràcies a la instal·lació d'un sistema de cogeneració i de nous equips de depuració d’alta eficiència.

  • Imatge Visita guiada a les noves instal·lacions de la depuradora de Vilafranca 23.02.2023

    El dissabte 4 de març s’ha organitzat una visita guiada a les noves instal·lacions de l’estació depuradora d’aigües residuals (EDAR) de Vilafranca del Penedès, després de les obres d’ampliació i millora que s’hi han dut a terme en els darrers dos anys.

  • Assemblea MPG al consell comarcal alt penedès La Mancomunitat instal·larà energia fotovoltaica a la planta de selecció de residus 25.01.2023

    La seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès va acollir aquest dilluns la primera assemblea del 2023 de la Mancomunitat Penedès-Garraf. El president del Consell Comarcal, Xavier Lluch, va intervenir en l’assemblea per donar la benvinguda a tots els assistents.

Més notícies
Normativa i documentació
Més documentació