CENTRE D'ACOLLIDA D'ANIMALS DOMÈSTICS

 


Les visites per adopcions, recuperacions i acollides s’atenen només amb cita prèvia, la podeu demanar:
De dilluns a dissabte, de 9:30 a 14 h, al telèfon 93 810 06 98 Opció 2 o al correu electrònic
caad@mancomunitat.cat


El CAAD Penedès és el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès-Garraf que, amb criteris de benestar animal, s’encarrega de la recollida dels gossos, gats i fures que es perden o abandonen a les nostres comarques, i se n’ocupa fins que es retroben amb les seves famílies o poden ser adoptats.

El servei s’adreça als ajuntaments de l’àmbit territorial de la Mancomunitat i compta amb un equip de cuidadors especialitzats, serveis de veterinària i personal d’oficina que s’ocupa i vetlla pel benestar dels animals acollits i atén a les persones interessades en adoptar o recuperar el seu animal de companyia.

Des del centre i conjuntament amb els voluntaris es promou l’adopció com a primera opció de tinença i com a forma de lluita contra l’abandonament i s’impulsen accions per promoure la tinença responsable entre el conjunt de la ciutadania.

Notícies
Més notícies
Normativa i documentació
 • CONVENI CONV-15-2020

  Conveni de col·laboració entre la Mancomunitat Penedès-Garraf i l'Ajuntament d'Olèrdola per a la gestió dels gats de carrer.

  Codi del Registre de Convenis: 2021/11/0054.

 • CONVENI CONV-01-2020

  Conveni de col·laboració entre l’administració de la Generalitat de Catalunya mitjançant el departament d’Educació i la Mancomunitat Penedès-Garraf en relació amb el projecte de servei comunitari.

 • CONVENI 04-2019-CONV

  Conveni entre la Universitat Complutense de Madrid i la Mancomunitat Penedès-Garraf, per realitzar un programa de pràctiques veterinàries i Treballs de Fi de Grau, al Centre d'Acollida d'Animals Domèstics.

Més documentació