SERVEI DE RESIDUS

El Servei de Residus de la Mancomunitat Penedès-Garraf es un servei de gestió de la recollida i el tractament dels residus domèstics, alhora que en promou la reducció, la recollida selectiva i el possible aprofitament. Amb la finalitat d’aconseguir una millora contínua de la qualitat i amb l’esforç de complir els objectius de reduir, reutilitzar i reciclar els residus compta amb el suport de les campanyes que es realitzen des del Servei d’Educació Ambiental.

Els àmbits en què actua són:

 • En la planificació de la gestió i tractament dels residus municipals.
 • La gestió del servei de recollides domiciliàries i el transport als gestors autoritzats.
 • L’explotació i el manteniment de les instal·lacions de tractament i reciclatge.
 • La gestió de les deixalleries municipals i els residus aportats.

Per a l’atenció cal concertar cita prèvia:

De dilluns a divendres, de 9 a 14h, al telèfon 93 810 06 98 Opció 4 o al correu electrònic residus@mancomunitat.cat

Notícies
 • Imatge Torrelles de Foix practica el reciclatge 23.11.2022

  L’Ajuntament de Torrelles de Foix se suma a la campanya de la Mancomunitat Penedès-Garraf per millorar els índexs de recollida selectiva de residus.

 • Imatge Es desconvoca la vaga en la recollida de residus porta a porta 18.11.2022

  El comitè de vaga i la direcció de l’empresa PreZero han arribat a un acord en les negociacions i han desconvocat la vaga iniciada el passat divendres 7 d’octubre de la recollida de residus de 5 municipis de la Mancomunitat Penedès-Garraf.

 • vaga porta a porta Separar i reciclar els residus millora el Medi Ambient 16.11.2022

  Malgrat la vaga en el servei de recollida de residus porta a porta, des de la Mancomunitat Penedès-Garraf s’insisteix en la necessitat de separar els residus correctament en cada fracció i treure’ls al carrer d’acord amb el calendari del porta a porta, ja que així es pot fer una correcta gestió posterior de cada fracció.

Més notícies
Normativa i documentació
Més documentació
Plans i campanyes
 • Som gent de profit Som Gent de Profit 26.07.2021

  Campanya contra el malbaratament alimentari a la Mancomunitat Penedès-Garraf per als ajuntaments membres amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya.

 • practica el reciclatge Practica el Reciclatge 26.07.2021

  Campanya per a la millora de la recollida selectiva de residus a la Mancomunitat Penedès-Garraf per als ajuntaments membres amb el suport d'Ecoembes i Ecovidrio.

 • Adeu Plàstics Adeu Plástics 26.07.2021

  Campanya per reduir els plàstics d’un sol ús a la Mancomunitat Penedès-Garraf per ajuntaments membres, amb el suport de l'Agència de Residus de Catalunya.

 • CAMPANYA DONA VIDA A L'ORGÀNICA Dona vida a l'Orgànica 24.02.2021

  Campanya per fomentar una millor separació i recuperació de la fracció orgànica dels residus municipals per ajuntaments membres.

 • envasos Pla de prevenció de residus de la MPG 2020-2024 17.07.2020

  La Mancomunitat Penedès-Garraf, mitjançant el Servei d’Educació Ambiental, presenta el pla de prevenció de residus per al període 2020-2024 amb una proposta d'accions per contribuir a generar menys residus.

 • Campanyes del Servei d’Educació Ambiental per als municipis Campanyes del Servei d’Educació Ambiental per als municipis 27.03.2019

  El Servei d'Educació Ambiental presenta les campanyes educatives que realitza als municipis del Penedès i el Garraf.

Més campanyes