CENTRE D'ACOLLIDA D'ANIMALS DOMÈSTICS

 


Les visites per adopcions, recuperacions i acollides s’atenen només amb cita prèvia, la podeu demanar:
De dilluns a dissabte, de 9:30 a 14 h, al telèfon 93 810 06 98 Opció 2 o al correu electrònic
caad@mancomunitat.cat


El CAAD Penedès és el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès-Garraf que, amb criteris de benestar animal, s’encarrega de la recollida dels gossos, gats i fures que es perden o abandonen a les nostres comarques, i se n’ocupa fins que es retroben amb les seves famílies o poden ser adoptats.

El servei s’adreça als ajuntaments de l’àmbit territorial de la Mancomunitat i compta amb un equip de cuidadors especialitzats, serveis de veterinària i personal d’oficina que s’ocupa i vetlla pel benestar dels animals acollits i atén a les persones interessades en adoptar o recuperar el seu animal de companyia.

Des del centre i conjuntament amb els voluntaris es promou l’adopció com a primera opció de tinença i com a forma de lluita contra l’abandonament i s’impulsen accions per promoure la tinença responsable entre el conjunt de la ciutadania.

Notícies
Més notícies
Normativa i documentació
 • CONVENI CONV 17 2022

  Conveni per a la donació de pinso Affinity Pet Care pel Ceb¡ntre d'Acollida d'Animals Domèstics.

 • CONVENI ADD 11 2022

  Pròrrogo addicional de 4 anys del conveni de pràctiques veterinàries de la UAB al CAAD.

 • CONVENI CONV 6 2022

  Conveni per la gestió de colònies de gats de carrer a Vilafranca del Penedès.

 • CONVENI CONV 5 2022

  Conveni entre l'Associació el Turó i el CAAD de la mancomunitat, per afavorir la millora de les condicions de vida dels animals i l'estat anímic de les persones.

 • CONVENI CONV 4 2022

  Conveni de col·laboració interadministrativa entre  Ports de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Mancomunitat Penedès-Garraf per a la gestió de colònies de gats al port de Vilanova i la Geltrú.

 • CONVENI CONV-21-2021

  Conveni de col·laboració de pràctiques entre la Universitat de Lleida (UdL) i el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès-Garraf.

 • CONVENI CONV-15-2020

  Conveni de col·laboració entre la Mancomunitat Penedès-Garraf i l'Ajuntament d'Olèrdola per a la gestió dels gats de carrer.

  Codi del Registre de Convenis: 2021/11/0054.

 • CONVENI CONV-01-2020

  Conveni de col·laboració entre l’administració de la Generalitat de Catalunya mitjançant el departament d’Educació i la Mancomunitat Penedès-Garraf en relació amb el projecte de servei comunitari.

 • CONVENI 04-2019-CONV

  Conveni entre la Universitat Complutense de Madrid i la Mancomunitat Penedès-Garraf, per realitzar un programa de pràctiques veterinàries i Treballs de Fi de Grau, al Centre d'Acollida d'Animals Domèstics.

 • CONVENI 12-2018-CONV

  Conveni entre la Universitat Autònoma de Barcelona i la Mancomunitat Penedès-Garraf per a les practiques d'alumnes al Centre Acollida Animals Domèstics (CAAD)

Més documentació