CENTRE D'ACOLLIDA D'ANIMALS DOMÈSTICS


Les visites per adopcions, recuperacions i acollides s’atenen només amb cita prèvia, la podeu demanar:

De dilluns a dissabte, de 9:30 a 14 h, al telèfon 93 810 06 98 Opció 2 o al correu electrònic caad@mancomunitat.cat


El CAAD Penedès és el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès-Garraf que, amb criteris de benestar animal, s’encarrega de la recollida dels gossos, gats i fures que es perden o abandonen a les nostres comarques, i se n’ocupa fins que es retroben amb les seves famílies o poden ser adoptats.

El servei s’adreça als ajuntaments de l’àmbit territorial de la Mancomunitat i compta amb un equip de cuidadors especialitzats, serveis de veterinària i personal d’oficina que s’ocupa i vetlla pel benestar dels animals acollits i atén a les persones interessades en adoptar o recuperar el seu animal de companyia.

Des del centre i conjuntament amb els voluntaris es promou l’adopció com a primera opció de tinença i com a forma de lluita contra l’abandonament i s’impulsen accions per promoure la tinença responsable entre el conjunt de la ciutadania.

Notícies
 • Gos de color marró de pèl llarg Ara és el moment, adopta un animal 10.08.2022

  Nova campanya del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès-Garraf per fomentar l’adopció dels animals que acull.

 • Logotip de la Mancomunitat adaptat a l'educació ambiental Es presenta la guia d’activitats d’educació ambiental per al curs 2022-2023 13.06.2022

  La Mancomunitat Penedès-Garraf presenta la nova edició de la Guia d’Activitats d’Educació Ambiental per a centres educatius, que podran sol·licitar les activitats per al curs 2022-2023 a partir del 20 de juny i fins al 30 de setembre.

 • Abigail Garrido al nou pati del CAAD Jornada de portes obertes al CAAD Penedès 31.05.2022

  El passat dissabte 28 de maig el Centre d’Acollida d'Animals Domèstics (CAAD) de la Mancomunitat Penedès-Garraf va acollir la primera jornada de portes obertes adreçada a les persones voluntàries i sòcies de Voluntacaad, una entitat que promou activitats pel benestar dels animals del centre. 

Més notícies
Normativa i documentació
 • CONVENI CONV 17 2022

  Conveni per a la donació de pinso Affinity Pet Care pel Ceb¡ntre d'Acollida d'Animals Domèstics.

 • CONVENI ADD 11 2022

  Pròrrogo addicional de 4 anys del conveni de pràctiques veterinàries de la UAB al CAAD.

 • CONVENI CONV 6 2022

  Conveni per la gestió de colònies de gats de carrer a Vilafranca del Penedès.

 • CONVENI CONV 5 2022

  Conveni entre l'Associació el Turó i el CAAD de la mancomunitat, per afavorir la millora de les condicions de vida dels animals i l'estat anímic de les persones.

 • CONVENI CONV 4 2022

  Conveni de col·laboració interadministrativa entre  Ports de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Mancomunitat Penedès-Garraf per a la gestió de colònies de gats al port de Vilanova i la Geltrú.

 • CONVENI CONV-21-2021

  Conveni de col·laboració de pràctiques entre la Universitat de Lleida (UdL) i el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès-Garraf.

 • CONVENI CONV-15-2020

  Conveni de col·laboració entre la Mancomunitat Penedès-Garraf i l'Ajuntament d'Olèrdola per a la gestió dels gats de carrer.

  Codi del Registre de Convenis: 2021/11/0054.

 • CONVENI CONV-01-2020

  Conveni de col·laboració entre l’administració de la Generalitat de Catalunya mitjançant el departament d’Educació i la Mancomunitat Penedès-Garraf en relació amb el projecte de servei comunitari.

 • CONVENI 04-2019-CONV

  Conveni entre la Universitat Complutense de Madrid i la Mancomunitat Penedès-Garraf, per realitzar un programa de pràctiques veterinàries i Treballs de Fi de Grau, al Centre d'Acollida d'Animals Domèstics.

 • CONVENI 12-2018-CONV

  Conveni entre la Universitat Autònoma de Barcelona i la Mancomunitat Penedès-Garraf per a les practiques d'alumnes al Centre Acollida Animals Domèstics (CAAD)

Més documentació