CENTRE D'ACOLLIDA D'ANIMALS DOMÈSTICS

 


Les visites per adopcions, recuperacions i acollides s’atenen només amb cita prèvia, la podeu demanar:
De dilluns a dissabte, de 9:30 a 14 h, al telèfon 93 810 06 98 Opció 2 o al correu electrònic
caad@mancomunitat.cat


El CAAD Penedès és el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès-Garraf que, amb criteris de benestar animal, s’encarrega de la recollida dels gossos, gats i fures que es perden o abandonen a les nostres comarques, i se n’ocupa fins que es retroben amb les seves famílies o poden ser adoptats.

El servei s’adreça als ajuntaments de l’àmbit territorial de la Mancomunitat i compta amb un equip de cuidadors especialitzats, serveis de veterinària i personal d’oficina que s’ocupa i vetlla pel benestar dels animals acollits i atén a les persones interessades en adoptar o recuperar el seu animal de companyia.

Des del centre i conjuntament amb els voluntaris es promou l’adopció com a primera opció de tinença i com a forma de lluita contra l’abandonament i s’impulsen accions per promoure la tinença responsable entre el conjunt de la ciutadania.

Notícies
 • Imatge Jornada d'adopció de gossos del CAAD Penedès 25.03.2024

  Santa Margarida i els Monjos acull el 7 d’abril una jornada que promou l’adopció de gossos acollits al CAAD Penedès. La jornada tindrà lloc a la plaça del Molí de Vent, a pocs metres del mercat setmanal que s’instal·la cada diumenge al municipi.

 • Imatge campanya adopció al CAAD Penedès Crida a l’adopció del CAAD PENEDÈS 04.12.2023

  El CAAD Penedès presenta una nova campanya a xarxes socials per demanar l’adopció o acollida d’animals del centre. “Omple el teu cor, porta’l a casa” recorda que l’adopció o l’acollida obre les portes d’una llar a l’amor que transmetem gossos i gats.

 • Ponents jornada caad penedès per tractar la llei de benestar animal Èxit de la Jornada del CAAD Penedès per tractar la nova llei de benestar animal 30.11.2023

  La Mancomunitat Penedès-Garraf ha organitzat amb èxit una jornada de presentació dels serveis i protocols d’actuació del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics (CAAD) i els reptes que implica l'aplicació de la Llei 7/2023 de protecció dels drets i el benestar dels animals.

Més notícies
Normativa i documentació
 • CONVENI CONV 17 2022

  Conveni per a la donació de pinso Affinity Pet Care pel Ceb¡ntre d'Acollida d'Animals Domèstics.

 • CONVENI ADD 11 2022

  Pròrroga addicional de 4 anys del conveni de pràctiques veterinàries de la UAB al CAAD.

 • CONVENI CONV 6 2022

  Conveni per la gestió de colònies de gats de carrer a Vilafranca del Penedès.

Més documentació