SERVEI D'INICIATIVES ECONÒMIQUES


Cal concertar cita prèvia per a l’atenció presencial:

De dilluns a divendres, de 9 a 14 h, al telèfon 93 810 06 98 Opció 3 o al correu electrònic sie@mancomunitat.cat


El Servei d’Iniciatives Econòmiques (SIE) fomenta, des de l’any 1985, l’activitat emprenedora a les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf, posant a disposició de les persones emprenedores i dels Ajuntaments un equip humà i tècnic capaç de donar resposta a tot allò que envolta el procés emprenedor, i que s’inicia amb una idea susceptible de, mitjançant l’elaboració d’un CANVAS i un Pla d’Empresa, convertir-se en una empresa, activitat o negoci.

Amb el suport de:

Notícies
 • curs SIE SMM Curs formatiu "Què et cal saber per emprendre" 15.09.2021

  El Servei d'Iniciatives Econòmiques (SIE) de la Mancomunitat Penedès-Garraf i l'Ajuntament de Santa Margarida i Els Monjos, organitzen el curs gratuït "Què et cal saber per emprendre", adreçat a persones amb una idea de negoci i que vulguin impulsar un projecte empresarial propi.

 • Atur juny Les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf consoliden al juny la caiguda de l’atur 08.07.2021

  El Servei d’Iniciatives Econòmiques (SIE) de la Mancomunitat Penedès-Garraf ha presentat el darrer informe amb les dades del mercat de treball a les comarques de l’Alt Penedès i Garraf corresponents al mes de juny, i que consolidem una caiguda de l’atur i un augment de les contractacions, a les portes d’un estiu que s’espera pugui servir per rellançar la recuperació de diversos sectors productius.

 • logo Nova composició dels Òrgans de Govern de la Mancomunitat 01.12.2020

  L’alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i l’alcalde de Vilobí del Penedès, Francesc Xavier Edo, s’incorporen al govern de la institució.

Més notícies
Normativa i documentació
 • CONVENI CONV-3-2021

  Conveni de col·laboració entre la Mancomunitat Penedès-Garraf i Banc de Sabadell, S.A.

 • CONVENI CONV-17-2020

  Conveni entre la Federació d'Empresaris del Gran Penedès i la Mancomunitat Penedès-Garraf.

 • CONVENI CONV-14-2020

  Conveni per a la cessió d’ús compartit a la Mancomunitat Penedès-Garraf de part dels espais del local del Consell Comarcal de l’Alt Penedès situat al C/ Prim, núm. 20, de Vilafranca del Penedès.

  Codi del Registre de Convenis: 2021/11/0125.

 • CONVENI CONV-10-2020

  Conveni XODEL observatoris de desemvolupament Econòmic Local.

  Codi del Registre de Convenis: 2021/11/0210.

 • CONVENI CONV-02-2020

  Conveni de col·laboració entre la Mancomunitat Penedès-Garraf i MicroBank, per a l'accés al finançament dels emprenedors.

 • CONVENI 03-2019-CONV

  Conveni entre la Universitat Oberta de Catalunya i el Servei d'Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf per a establir les condicions en què l'estudiant SDC ha de desenvolupar les activitats de pràctiques de l'assignatura Pràctiques professionals (àrea) (M0.615) al Centre de Pràctiques.

Més documentació