Hemeroteca

  AIS 2016 Disponible l’anuari d’indicadors socioeconòmics de 2016 11 de juliol de 2017
  La taxa d’atur registral a l’Alt Penedès baixa respecte a les xifres de fa un any en 2,28 punts i és situa en el 13,03 %. La taxa d’atur registral al Garraf és del 15,34 % i es manté superior a la taxa de Catalunya (12,99 %). Millora la contractació tant a l’Alt Penedès com al Garraf, però el 90 % dels contractes són temporals.
  Resultats campanya Resultats de la Campanya 100peluts100famílies del CAAD 18 de juliol de 2017
  El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics (CAAD) de la Mancomunitat Penedès Garraf ha fet públiques les xifres d’animals adoptats al llarg de la campanya “100peluts100famílies” que va posar en marxa el mes de març d’enguany. Tot i que inicialment es va preveure una durada de 3 mesos, el degoteig constant d’adopcions va fer ampliar el termini fins a finals de juny.
  SOS planeta S’obre el període per sol·licitar l’exposició “SOS Planeta” 22 de juliol de 2017
  El Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat Penedès Garraf ofereix gratuïtament el recurs “SOS PLANETA”, una exposició itinerant que mostra alguns dels impactes ambientals que generen els residus sobre el planeta.
  Ple de la Mancomunitat L’equip de govern dona comptes de la liquidació de pressupost 2016 2 d'agost de 2017
  Dilluns 24 de juliol va tenir lloc a Canyelles el darrer ple de l’estiu de la Mancomunitat Penedès Garraf amb l’objectiu de retre comptes sobre el pressupost 2016.
  Rebuig als atemptats Rebuig als atemptats terroristes 18 d'agost de 2017
  La Mancomunitat Penedès Garraf s’adhereix a les mostres de condol i solidaritat pels atemptats a Barcelona i Cambrils. Davant els fets succeïts en les darreres hores a les dues ciutats catalanes, la Mancomunitat mostra el seu rebuig i repulsa més contundent als atemptats així com el seu suport a les víctimes i familiars.
  Som gent de profit Campanya contra el malbaratament alimentari a Sant Cugat Sesgarrigues. 4 de setembre de 2017
  L’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues amb el suport de la Mancomunitat Penedès Garraf realitzarà una campanya per a disminuir la quantitat d’aliments encara aprofitables que es llencen a la brossa, tant a casa com fora d’aquesta.
  Xerrades informatives Xerrades informatives sobre la separació de la fracció orgànica a Vallpineda 18 de setembre de 2017
  Es donaran pautes i recursos per fer correctament la recollida selectiva porta a porta de la brossa orgànica i de la fracció resta.
  Campanya de reforç de la recollida de residus porta a porta Campanya de reforç de la recollida de residus porta a porta a Sant Quintí de Mediona 19 de setembre de 2017
  L’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona amb el suport de la Mancomunitat Penedès Garraf impulsa una campanya per millorar la quantitat i qualitat de la fracció orgànica i la resta de residus recollits selectivament.
  Taller SIE Taller per generar connexions professionals de gran impacte 19 de setembre de 2017
  Sota el títol “Crea bona connexió” l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú organitza amb el suport de la Mancomunitat Penedès Garraf un taller per generar connexions professionals de gran impacte.
  Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017 Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017 19 de setembre de 2017
  Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44

Opcions

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44