Taller per generar connexions professionals de gran impacte

Dimarts, 19 de setembre de 2017 a les 00:00

Sota el títol “Crea bona connexió” l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú organitza amb el suport de la Mancomunitat Penedès Garraf un taller per generar connexions professionals de gran impacte.

En el taller es treballaran les habilitats de comunicació personals amb l’objectiu de millorar la interacció de caire professional. Mitjançant metodologies vivencials i pràctiques, el professor i coach Xavier Borràs, formarà als assistents en l’aplicació d’eines de PNL, de coaching i de neuromàrqueting utilitzant recursos teatrals i dinàmiques de “role playing”.

El taller es realitzarà els dies 3 i 5 d’octubre, de 09:30 a 13:30 a l’IMET, al carrer Unió, 81-87 de Vilanova i la Geltrú. Les inscripcions són gratuïtes i cal realitzar-les per correu a info@imet.cat o al sievilanova@mancomunitat.cat abans del 29 de setembre.

L’activitat s’adreça tant a persones amb ganes d’emprendre com a aquelles que ja han iniciat el seu projecte empresarial a les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf. El taller està finançat pel catàleg d’activitats de consolidació i creixement d’empreses de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 19.05.2019 | 18:55