Curs per cuidar gatets lactants

Dimarts, 3 de maig de 2022 a les 00:00

La Mancomunitat Penedès-Garraf organitza el proper dijous 12 de maig al matí una sessió formativa per al voluntariat que cuida els gatets lactants que arriben al CAAD Penedès.

El curs pretén oferir a les persones participants, que tinguin experiència prèvia o no com a acollidores, els coneixements necessaris per tal de garantir una bona atenció i cura d’aquests animals que es troben en una fase molt fràgil i delicada del seu creixement, i augmentar així les seves probabilitats de supervivència.

El curs es desenvoluparà de 10 del matí a 1 del migdia a la sala de formació de les instal·lacions del CAAD Penedès ubicades als afores de Vilafranca del Penedès. La formació anirà a càrrec de l’Ana Martínez, directora tècnica veterinària del CAAD Penedès i les persones inscrites rebran un diploma acreditatiu d’assistència.

Recordar que el centre d’acollida disposa d’un programa de cases d’acollida de gatets lactants per tal de donar-los una millor atenció i cura, en que les persones voluntàries cuiden i acullen temporalment al seu domicili gatets lactants orfes, cadells de menys de dos mesos sense mare, fins que mengin tot sols i desenvolupin una certa autonomia.

Clica aquí per a fer la inscripció al curs, i si vols participar en el programa de cases d’acollida, només cal que emplenis el formulari que trobaràs al web.

 

Darrera actualització: 03.05.2022 | 11:47