Programa de cases d'acollida per gatets acabats de néixer

Amb la temporada de zel i cria de les gates, arriben al CAAD Penedès una gran quantitat de gatets orfes, petits i vulnerables, que necessiten casa d’acollida per poder tirar endavant i créixer forts i saludables. Tu pots fer-ho possible tot obrint casa teva i acollint gatets lactants durant unes setmanes, cobrint les seves necessitats vitals i donant-los l'afecte i les carícies necessàries perquè puguin ser adoptats, un cop estiguin preparats.

Uneix-te a la xarxa de cases d’acollida per gatets orfes, no podran tirar endavant sense la teva ajuda!

Formulari d'inscripció per mainaders i mainaderes de gats


Vols col·laborar amb el CAAD Penedès alletant gatets a casa teva?

Fer de mainadera implica tenir un o més gatets en acollida temporal fins que mengin tots sols, amb el que sempre seran cadells de menys de 2 mesos sense la seva mare. Donat que els cadells arriben sense avisar i amb poc marge d’hores per trobar casa d'acollida, els interessats i interessades en fer de mainadera han de ser persones que resideixin a prop del centre i que es puguin desplaçar el més aviat possible un cop rebin l’avís.

Correu electrònic de contacte: (còpia) S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable  del tractament: Mancomunitat Penedès-Garraf. Av. de Cubelles, 88, 1r, 08800 Vilanova i la Geltrú. Tel. 93 810 06 98 info@mancomunitat.cat; www.mancomunitat.cat
Delegat de protecció de dades: comunicacio@mancomunitat.cat Av. de Cubelles, 88, 1r, 08800 Vilanova i la Geltrú. Tel. 93 810 06 98.
Finalitat del tractament: Atendre i gestionar les peticions per participar en el programa de cases d'acollida de gatets lactants.
Base Jurídica: Missió realitzada en interès públic o exercici de poders públics i consentiment de la persona interessada.
Destinataris: Les dades seran cedides a altres administracions i per obligació legal.
Exercici de drets dels interessats: Podeu accedir a les vostres dades, sol·licitar-ne la rectificació o supressió, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, enviant la vostra sol·licitud a l’adreça de la Mancomunitat.
Terminis de conservació de les dades: Les dades seran conservades durant el temps previst a la normativa de procediment administratiu i d’arxiu i conservació de documents.
​Reclamació: En cas de considerar que els seus drets han estat vulnerats pot presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades www.apd.cat.

SÍ, DONO EL MEU CONSENTIMENT.
Darrera actualització: 05.07.2021 | 12:22
Darrera actualització: 05.07.2021 | 12:22