Formació en emprenedoria a l'Alt Penedès i el Garraf

Dilluns, 28 d'octubre de 2019 a les 00:00

El Servei d’Iniciatives Econòmiques organitza diverses accions formatives per a les properes setmanes a Vilanova i la Geltrú, Sitges i Sant Sadurní d'Anoia. Les inscripcions es poden realitzar mitajnçant el web de la Mancomunitat.

Les Jornades Emprenedores, en que diferents experts en fiscalitat, comunicació, innovació, màrqueting digital i xarxes socials, posen a disposició dels emprenedors informació concreta a tenir en compte quan es posa en marxa un projecte empresarial. Les sessions es realitzaran dijous 31 d’octubre a Vilanova i la Geltrú, dijous 14 de novembre a Sant Sadurní d’Anoia i dimarts 10 desembre a Sitges.

Dilluns 11 de novembre de 2019, a Vilanova i la Geltrú es realitzarà l’acció formativa "Negocis locals: com atraure clients de proximitat per internet" que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. L’objectiu d’aquesta sessió és dotar a les persones emprenedores d’eines per atraure als seus potencials clients mitjançant Internet.

En darrer terme i seguint amb la formació en emprenedoria, es realitzaran dues edicions del curs pràctic, "Què et cal saber per emprendre?", a Sitges del 18 al 27 de novembre de 2019 i a Sant Sadurní d’Anoia del 19 al 28 de novembre de 2019. Aquestes sessions, que imparteixen tècnics del servei, s’adrecen a persones que volen arrencar una activitat econòmica o que tot just l’han començat i tracten sobre les característiques de la persona emprenedora i les habilitats necessàries per emprendre, s’aborda com fer el Pla d’Empresa, tractant els aspectes econòmics i financers, així com aquells altres conceptes que també cal saber per gestionar-lo, com ara el pla comercial, la fiscalitat i els aspectes legals. En la darrera sessió es tracta el procés de passar d’una idea de negoci a un model de negoci a través del model CANVAS

Totes les formacions són gratuïtes i obertes a emprenedors de l'Alt Penedès i el Garraf. 

Darrera actualització: 29.10.2019 | 09:11