Els gossos del CAAD Penedès a la jornada de bany de Torrelles de Foix

Dimarts, 14 de setembre de 2021 a les 00:00

L’associació AVAT.SOS i l’ajuntament de Torrelles de Foix organitzen una jornada de bany per a animals de companyia en que participen gossos i gosses del CAAD Penedès.

El passat diumenge més de 120 gossos van accedir a les instal·lacions de la piscina municipal “Les Dous”, de Torrelles de Foix, per gaudir d’un bany a l’aigua i de molta diversió en les activitats complementàries que es van organitzar. Així, propietaris i famílies van poder accedir a la piscina amb els seus animals domèstics per un dia i en exclusiva, una vegada ja ha finalitzat la temporada de bany. En aquesta jornada, els voluntaris del CAAD van portar diversos gossos del centre com la Gorda, l’Atreyu, el Maki, el Torete, el Jackson, l’Haibar, el Drac, el Dino, el Ron o la Ivonne per a que poguessin passar una jornada lúdica fora de les instal·lacions i alhora promocionar la seva adopció entre els assistents al bany.

Es tracta de la tercera edició consecutiva d’aquesta activitat impulsada per l’entitat local en defensa dels animals AVAT.SOS i l’Ajuntament de Torrelles de Foix, que compta amb el suport de diversos col·lectius com VoluntaCAAD.

La jornada també va tenir una vessant solidària i es van recaptar 423 euros per part de l’Entitat AVAT.SOS que els destinaran als animals domèstics. Des de la Mancomunitat s’aplaudeix aquesta iniciativa d'AVAT.SOS i de l'Ajuntament de Torrelles de Foix que promou la cura i el benestar animal al territori, així com a tot el personal voluntari i participants de la jornada, i els encoratja a continuar impulsant aquest tipus d'activitats.

Darrera actualització: 11.01.2022 | 08:56