El CAAD segueix amb la recollida de diaris, roba vella d’abric o materials per als animals

Dimecres, 6 d'abril de 2022 a les 07:00

El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics del Penedès fa una crida a la ciutadania per impulsar les donacions de roba vella, joguines i diaris per als animals al centre.

Les temperatures encara són baixes, especialment a la nit, i per aquest motiu la roba vella de casa i que ja no s’utilitza, com ara tovalloles, mantes o edredons, resulten molt útils en el centre  per millorar el condicionament i confort de les zones i estances dels animals. Pel que fa als diaris, des del CAAD subratllen que resulten molts útils per a les tasques de neteja i l’aïllament tèrmic, sobretot de les colònies felines, i per aquest motiu demanen que siguin exemplars de paper de diari i no revistes o paper setinat, ja que el diari té una major capacitat d’absorció.

Des del centre també són benvingudes altres aportacions de materials que puguin ser útils per a la cura i atenció dels animals, com ara menjar, joguines, arnesos o corretges, entre d’altres, i que a vegades es tenen a casa sense donar-hi ús i que des del centre poden reutilitzar.

Com fer-lo arribar

L’horari de recollida de les donacions és els dilluns, dimecres i divendres, de 10 a 15 hores, els dimarts i dijous, de 10 a 17 h, dissabtes i diumenges de 10 a 13 hores a les instal·lacions del CAAD, situades als afores de Vilafranca del Penedès, en el camí de la Pedrera sense número al costat de la deixalleria.

Per a més informació podeu trucar al 93 810 06 98 opció 2 o enviar un correu electrònic a caad@mancomunitat.cat.

El CAAD Penedès vol fer un agraïment i una especial menció a totes les donacions solidàries de materials per als animals domèstics, que regularment es reben al centre per part, famílies, particulars i empreses, així com d’associacions animalistes i d’iniciatives infantils i centres escolars.

Darrera actualització: 06.04.2022 | 11:21