Com tenir acollit temporalment un gos o un gat a casa

Periòdicament, el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics (CAAD) de la Mancomunitat Penedès-Garraf, activa campanyes per buscar cases d’acollida per aquells animals que necessiten un espai més adequat a les seves circumstàncies; com ara l’edat, les seves característiques (malalties cròniques, constitució delicada) o que necessiten poder gaudir de les atencions, comoditats i confort que només una llar pot oferir.

L’objectiu, en molts dels casos, és aconseguir que aquests gossos i gats tinguin la socialització que suposa estar en família i sobretot que puguin gaudir d’un temps de restabliment i de millora de les seves condicions corporals.

Per a garantir una bona adaptació de l’animal, l’acollida té una durada mínima d’un mes, excepte per als cadells de biberó que és fins que puguin menjar sòlid, i es pot allargar mentre es vulgui amb la supervisió i acord dels professionals del CAAD. El centre proporcionarà l’assessorament necessari per aconseguir una bona adaptació a la llar així com l’atenció necessària per l’animal.

Qui pot sol·licitar-ho:

Persones interessades i majors d'edat.

Canals de tramitació:

  • Presencial

    Cal demanar cita prèvia.

Centre d'Acollida d'Animals Domèstics (CAAD Penedès)

Camí de la Pedrera, s/n - 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 810 06 98 Opció 2
Telèfon: Només WhatsApp 675643755
Adreça electrònica: caad@mancomunitat.cat
Horari:  
de dilluns a dissabte de 09:30 a 14:00 h.
Cal demanar CITA PRÈVIA per a les visites presencials, que poden ser en horari de matí o de tarda. Tancat els festius.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 25.01.2023 | 15:14