Torrelles de Foix practica el reciclatge

Dimecres, 23 de novembre de 2022 a les 09:00

L’Ajuntament de Torrelles de Foix se suma a la campanya de la Mancomunitat Penedès-Garraf per millorar els índexs de recollida selectiva de residus.

L’Ajuntament posa en marxa la iniciativa amb el repte de millorar l’índex de recollida selectiva del municipi, que actualment ronda el 39% i aconseguir el 2035 el compromís europeu del 65%. La campanya també farà especial incís en la correcta separació del paper i cartó, una fracció que registra un 25% d’impropis als municipis de la Mancomunitat Penedès-Garraf.

El proper divendres 2 de desembre, de 10:00 a 13:00 hores, s’instal·larà davant de l'Ajuntament el punt informatiu de la campanya, per resoldre els dubtes de la ciutadania sobre com fer la correcta separació dels residus i fomentar bones pràctiques per generar-ne menys. A més oferirà a tothom que  l’oportunitat de jugar i aconseguir diversos articles reutilitzables, com ara bosses de ràfia, imants o porta-entrepans.

En el marc de la campanya, es posaran banderoles informatives i cartelleria, per acostar el missatge sobre la necessitat de reciclar, i es personalitzaran unes bateries de contenidors per transformar-los en uns camps de futbol que permetran marcar un «gol» als residus. A l’escola Guerau de Peguera es faran tallers per a què, mitjançant un joc cooperatiu, els alumnes s’introdueixen en diversos aspectes sobre com fer una correcta separació de residus i millorar els nivells de reciclatge.

A les xarxes socials de l’ajuntament es podrà veure els materials educatius de la campanya i descarregar el pla d’entrenament, que presenta d’una manera molt àgil i amena la informació de com fer una correcta separació dels residus.

Darrera actualització: 22.11.2022 | 10:15