S’implanta la recollida de residus porta a porta a Torrelavit

Dimarts, 5 de juliol de 2022 a les 00:00

La propera setmana es realitzarà la campanya d’educació ambiental, el pas previ al desplegament del nou model de recollida selectiva. Així, el Casal de Cultura de l’Ajuntament acollirà un cicle de 3 xerrades informatives adreçades a la ciutadania, que es faran el dijous 14 a les 8 del vespre i divendres 15 de juliol, a les 11 del matí i a les 8 del vespre.

El repartiment dels nous cubells i del material informatiu que ho acompanya, es realitzarà al Magatzem de la Brigada a Cal Tresó, els dies 18, 20, 22 i 25 de juliol, de les 3 tarda fins a les 8 del vespre. Els dies 19 i 21 de juliol el lliurament es farà en horari de matí, de 9 fins les 2 del migdia.

A cada llar es lliuraran  tres cubells amb xip on dipositar i treure els residus a la via pública. Per a les fraccions d’orgànica i del rebuig es facilitarà un cubell amb xip de 25 litres, mentre que per a dipositar el paper i cartró i els envasos es lliurarà un cubell multifracció amb xip de 40 litres. També es facilitarà un cubell d'orgànica reixat per a la cuina i un magnètic de nevera amb informació gràfica dels calendaris i horaris de la recollida de residus.

L’estrena del sistema de recollida amb tecnologia està prevista per al divendres 29 de juliol.

La Mancomunitat Penedès-Garraf ha habilitat un número de telèfon d’atenció a la ciutadania, el 938911622, així com un correu electrònic, obrelaporta@mancomunitat.cat. A partir del 27 de juliol, s’instal·larà una oficina informativa a l’Ajuntament, que atendrà tots els dimecres d’11 a 14 del matí els dubtes relacionats amb la recollida porta a porta.

La tecnologia amb xip donarà la possibilitat a l'usuari, a través d’una aplicació mòbil, de fer un seguiment de les seves aportacions i de les possibles incidències per tal de millorar la recollida selectiva. La web app ciutadana està disponible per sistemes IOS i Android i cal accedir a l’enllaç https://obrelaporta.wcity.app/ des de qualsevol navegador, per a poder descarregar-la i instal·lar-la l’aplicació en el terminal mòbil.

Darrera actualització: 06.07.2022 | 11:20