S’aproven les ordenances fiscals per al 2022

Dimarts, 28 de setembre de 2021 a les 08:00

El passat dilluns 27 de setembre, es van reprendre a Vilobí del Penedès les sessions presencials dels òrgans de govern de la Mancomunitat, la Junta de Govern i l'Assemblea, després de més d'un any i mig d'activitat en format telemàtic a causa de la pandèmia.

En la sessió ordinària de l’Assemblea es va aprovar, entre d’altres punts, la modificació de les Ordenances Fiscals dels serveis de la Mancomunitat per al 2022, que regulen els preus i taxes dels serveis de sanejament, laboratori, residus i del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics, i que incorporen nous epígrafs.

Destacar en l’àrea de gestió de residus, l’aprovació per part de l’assemblea del conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Cubelles, que permetrà emprendre el projecte de remodelació i millores de la deixalleria de Cubelles.

En l’àmbit de les deixalleries, també és va aprovar l’adequació a la normativa vigent dels contractes actuals per a la gestió de les piles i làmpades, els residus d'aparells elèctrics i electrònics o el residu oli vegetal que realitza la mancomunitat en aquestes instal·lacions.

Per últim, en l’assemblea es va donar compte de la liquidació del pressupost de l’exercici 2020, així com dels acords presos en les sessions de la Junta de Govern i els decrets de Presidència i Vicepresidència corresponents als mesos de juliol i agost.

Darrera actualització: 05.10.2021 | 10:11