Sant Martí Sarroca enceta la campanya "Adeu plàstics"

Dimarts, 9 de novembre de 2021 a les 08:00

A finals de la setmana passada va començar a Sant Martí Sarroca la campanya  "Adeu plàstics" per evitar l'ús de plàstics d'un sol ús i fomentar la seva prevenció, una nova iniciativa de sensibilització ambiental i conscienciació ciutadana del Servei d'Educació Ambiental de la Mancomunitat Penedès-Garraf que durant els propers mesos es desplegarà a una desena de municipis del territori.

El president de la Mancomunitat Penedès-Garraf, Sergi Vallès, i el vicepresident de l'àrea de Residus de l'ens, Jordi Bosch, juntament amb l'alcalde de l'Ajuntament de Sant Martí Sarroca, Josep Maria Padullés i el regidor de Medi Ambient, Joan Lluís Climent, van visitar el punt informatiu instal·lat a la plaça Catalunya, així com l'exposició itinerant de la campanya.

Aquests dies també s'ha posat en marxa un concurs a la xarxa social Instagram que obsequiarà els guanyadors amb un compostador i un lot de productes reciclats. La propera setmana la campanya "Adeu plàstics" es desplaçarà a Sant Sadurní d'Anoia amb accions com un punt d'informació al mercat i activitats familiars de sensibilització també a les escoles, i la instal·lació de l'exposició.

Darrera actualització: 09.11.2021 | 14:10

Imatges