Remodelació i modernització de la deixalleria Tres Termes

Dimecres, 23 de setembre de 2020 a les 00:00

La Mancomunitat del Penedès-Garraf que gestiona aquesta instal·lació inicia una campanya per fomentar el seu ús entre la ciutadania de Torrelles de Foix, Sant Martí Sarroca i Pontons.

A partir de l'1 d'octubre amplia l’horari d’obertura a dilluns, dimecres, divendres i dissabte, matins de 10 a 13 h i dimarts i dijous, tardes de 16 a 18 h.

Al mes de juny van finalitzar les actuacions de millora i modernització realitzades a la deixalleria penedesenca Tres Termes per tal de prestar un servei més funcional i pràctic als usuaris. L’actuació permet millorar i simplificar els circuits per assolir una millor recepció, dipòsit i gestió dels residus. Aquesta instal·lació, que està gestionada per la Mancomunitat Penedès-Garraf des de principis d’aquest 2020, ofereix servei als veïns i veïnes de Torrelles de Foix, Sant Martí Sarroca i Pontons.

Campanya per al foment del reciclatge

Coincidint amb aquest nou model de funcionament en aquesta deixalleria, la propera setmana s’iniciarà una campanya per fomentar la sensibilització i conscienciació ciutadana vers el reciclatge i la correcta separació dels residus. Amb el lema «Utilitza’m. La Deixalleria Tres Termes peça clau per a un bon reciclatge» es convida a la ciutadania a contribuir en una millor gestió dels residus domèstics, així com aquells que no disposen d’un contenidor específic de recollida al carrer.

S’ha editat un fulletó informatiu que es distribuirà als domicilis dels tres municipis, amb informació i consells molt pràctics sobre la recollida selectiva, així com els tipus de residus que es poden portar a la deixalleria. També es recorda als veïns i veïnes que disposen del servei específic per a la recollida de voluminosos (mobles i estris vells) que cal sol·licitar trucant al telèfon de l’ajuntament corresponent, per advertir de la recollida.

L’objectiu de la Mancomunitat Penedès-Garraf és continuar treballant al costat dels Ajuntaments per elevar progressivament el percentatge de recollida selectiva i acomplir amb els compromisos de sostenibilitat. I és que més del 75% dels residus que generem es poden reciclar per obtenir nous recursos. En aquest sentit la deixalleria esdevé un gran aliat per desprendre’s d’una manera ordenada i respectuosa amb el medi ambient d’aquells residus menys habituals, però també dels ordinaris, com el paper i cartró, el vidre, o els envasos.

Així mateix, també es pretén treballar en una major sensibilització ciutadana per tal d’evitar pràctiques incíviques i abocaments irregulars de residus al voltant dels contenidors del carrer.

Podeu veure un vídeo de la remodelada instal·lació de la deixalleria Tres Termes al següent enllaç:

https://youtu.be/puJRg7Y_2Hs

Deixalleria Tres Termes

Camí de Roca Vidal s/n (Torrelles de Foix)

Horari:

dimecres de 9 a 13:30h de 16 a 18h

dissabtes de 9 a 13:30h

Darrera actualització: 13.10.2020 | 08:37