Recomanacions i consells per a la ciutadania davant la vaga en la recollida de residus porta a porta

Divendres, 7 d'octubre de 2022 a les 00:00

Donat l’estat de les negociacions, tot apunta a que es farà efectiva la convocatòria de vaga en el servei de recollida de residus porta a porta.

Davant la possibilitat de que la vaga prevista per avui divendres a les 22 hores sigui una realitat, des de la Mancomunitat Penedès-Garraf s’apel·la a la col·laboració ciutadana per intentar reduir l’impacte que aquesta situació pot produir en la recollida dels residus urbans.

  • Es recomana intentar reduir la generació de residus i el seu volum.
  • Resulta important fer una bona recollida selectiva i mantenir a casa aquells residus que generen menys olors, com és el cas del paper i cartró.
  • En cas que la recollida del cubell no sigui possible, es demana a la ciutadania que guardi els residus fins a la propera recollida prevista.
  • Respecte aquells residus que no siguin recollits i no es puguin retenir a casa, com ara els bolquers, poden ser gestionats en les àrees d’emergència.

La Mancomunitat Penedès-Garraf demana comprensió davant les conseqüències del conflicte laboral i insta als veïns i veïnes afectats per aquesta vaga a que segueixin els canals de comunicació i les xarxes socials dels seus respectius ajuntaments per conèixer en tot moment l’evolució del servei als seus municipis.

 

Darrera actualització: 07.10.2022 | 16:05