Pacs del Penedès practica el reciclatge

Dimecres, 30 de març de 2022 a les 08:00

L’Ajuntament de Pacs del Penedès es suma a la campanya de la Mancomunitat Penedès-Garraf per millorar l’índex de recollida selectiva de residus al municipi que és del 53%

La iniciativa proposa a la ciutadania sumar-se al repte de millorar els índexs de recollida selectiva d’una manera amable i divertida, tot emulant algunes accions molt reconegudes de la pràctica esportiva. El percentatge de recollida selectiva a Pacs del Penedès ronda el 53% i l’objectiu és assolir l’any 2035, el compromís europeu del 65%.

El proper dimecres 6 d’abril, de 10 a 13h i de 16:30 a 17:30h, s’instal·larà davant de l'Ajuntament un punt informatiu on es resoldran dubtes sobre com fer la correcta separació dels residus i com fomentar bones pràctiques per generar-ne menys. A més oferirà a la ciutadania l’oportunitat de jugar i aconseguir diversos articles reutilitzables, com ara bosses de ràfia, imants o porta-entrepans.

En el marc de la campanya, es posaran banderoles informatives i cartelleria, a més de distribuir una postal informativa a les llars del municipi, per acostar el missatge sobre la necessitat de reciclar. La campanya també farà especial incís en la correcta separació del paper i cartró, una fracció que registra un 25% d’impropis als municipis de la Mancomunitat Penedès-Garraf.

Les xarxes socials de l’ajuntament també desplegaran durant aquestes setmanes la imatge i continguts comunicatius de la campanya del Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat, i permetran la descàrrega en línia del pla d’entrenament, que presenta d’una manera molt àgil i amena la informació de com fer una correcta separació dels residus. Els missatges educatius s’adrecen tant a la ciutadania com als comerços i les oficines, per a que tots es sumin al repte de reciclar més i millor.

Darrera actualització: 29.03.2022 | 15:40