La Mancomunitat condemna enèrgicament la crema de residus acumulats i el dany al patrimoni públic

Dimecres, 26 d'octubre de 2022 a les 14:50

Aquesta matinada ha cremat la brossa acumulada en l’àrea tancada en construcció de Sant Pere Molanta.

A pesar de la vaga que des de fa 19 dies afecta al servei de recollida porta a porta, la Mancomunitat Penedès-Garraf ha seguit amb la construcció de les àrees tancades d’aportació de residus, tal i com està previst en el projecte d’implantació del porta a porta.

Tal i com informa Jordi Bosch, vicepresident de l’àrea de Residus, s’havia arribat a un acord per poder netejar l’àrea aquest matí i prosseguir amb les obres per a la seva construcció. Segons Bosch “la Mancomunitat condemna enèrgicament aquest fets i esperem que no tornin a succeir”.

Des de la institució s’insisteix en la necessitat de que PreZero i treballadors es trobin per arribar un acord i recorda que el passat divendres es va sol·licitar la mediació del Departament de Treball i si fos necessari l’arbitratge entre els parts. Bosch lamenta que a hores d’ara encara no s’hagi convocat la reunió i exigeix celeritat al Departament de Treball.

En darrer terme la Mancomunitat segueix inspeccionant cada dia i repassant el compliment dels serveis mínims i segueix amb la tramitació de l’expedient sancionador obert pels reiterats incompliments.

 

Darrera actualització: 27.10.2022 | 15:11