La Mancomunitat aprova sancionar l’empresa PreZero

Dimarts, 8 de novembre de 2022 a les 13:40

Ahir al vespre l'assemblea d’alcaldes i alcaldesses de la Mancomunitat va aprovar per unanimitat imposar una sanció a l'empresa pels incompliments detectats en els serveis mínims durant la vaga del servei de recollida porta a porta.

Després d'un mes des de l'inici de la vaga, Jordi Bosch, vicepresident de l'Àrea de Residus de la Mancomunitat, va insistir en la necessitat de que es reprengui l'abans possible la normalitat en el servei de recollida porta a porta i va explicar que "passat un mes, els veïns no entenen perquè segueixen sense un correcte servei de recollida de residus. Així com que s’ha de respectar el dret a vaga, com administració, tenim el deure de sancionar els incompliments d’aquests serveis mínims".

Durant la seva intervenció, Bosch també va assenyalar la necessitat que empresa i treballadors segueixin negociant per arribar a un acord que desencalli la situació i va condemnar les cremes de contenidors i residus que s’estan produint en els municipis afectats per la vaga, la darrera al municipi de Torrelavit el mateix dilluns.

 

Darrera actualització: 10.11.2022 | 10:45