El Servei d’Educació Ambiental a la Fira Eco Sant Cugat

Dilluns, 20 de setembre de 2021 a les 00:00

El proper cap de setmana, el Servei d’Educació Ambiental (SEA) de la Mancomunitat Penedès-Garraf participarà en la nova edició d’Eco Sant Cugat, la fira mediambiental del Penedès i que se celebra a Sant Cugat Sesgarrigues.

En concret, el diumenge 26 de setembre, a partir de les 11 del matí, el SEA s’instal·larà a l’Espai Tallers, una de les zones de la fira al carrer Doctor Robert, per dinamitzar dues activitats de sensibilització ambiental adreçades al públic infantil i familiar.

D’una banda, amb «Dona-li la volta», un joc de proves i preguntes que ajudaran als participants a conèixer com incidim en la petjada ecològica i quins hàbits o accions podem dur a terme en el nostre dia a dia per reduir-la.

I de l’altra amb «Posa’t apunt !», un taller de manualitats per aprendre a fer un punt de llibre amb materials reciclats, i que servirà de fil conductor per conèixer quins animals es troben en perill d’extinció.

Ambdues activitats són gratuïtes i obertes a tothom. Per a més informació sobre la 19a Fira Eco Sant Cugat, pots consultar el programa al web www.ecosantcugat.cat/edicio-2021

Darrera actualització: 20.09.2021 | 18:04