Cubelles acull la darrera assemblea abans de la pausa estiuenca

Dimarts, 26 de juliol de 2022 a les 00:00

Per primera vegada el màxim òrgan de govern de la Mancomunitat Penedès-Garraf es va realitzar en aquesta localitat del Garraf, tot coincidint amb la data d’inici de l’actual mandat, ara fa 3 anys, amb el president Sergi Vallès al capdavant de la institució. L’alcaldessa Rosa Fonoll, va donar la benvinguda als assistents al seu municipi, tot valorant positivament la iniciativa de realitzar les assemblees de manera rotativa en diferents ubicacions al territori.

La sessió, que era la darrera abans de la tradicional pausa que es fa coincidir amb l’agost, va resultar molt àgil, resolent diverses qüestions principalment de tramitació administrativa. Destacar l’aprovació inicial de la revisió de preus que s’inclourà en els plecs de contractació del nou servei de gestió de residus amb contenidors de tancament intel·ligent que s’estan treballant amb l’objectiu d’implementar aquest sistema en diversos municipis d’aquestes comarques i que inclou també un model de recollida porta a porta comercial així com el servei de transport dels residus per al seu tractament.

També es va acordar l’ampliació de l’horari de la deixalleria municipal que la mancomunitat gestiona en el municipi d’Olivella i un canvi en el servei de recollida de residus al barri de Pere Pau de Vilafranca del Penedès.

En el torn de precs i preguntes també es va abordar un altre assumpte de gestió de residus, relacionat amb el nou model de recollida porta a porta amb cubells amb tecnologia smart que s’està implantant aquestes setmanes a cinc municipis de l’Alt Penedès.

Podeu recuperar el vídeo de la sessió al canal de la Mancomunitat Penedès-Garraf a YouTube a l’enllaç https://youtu.be/rezemTDAlJc 

La propera sessió de l'Assemblea de la Mancomunitat està prevista el 26 de setembre.

Darrera actualització: 26.07.2022 | 12:32