Crida a l'adopció al CAAD Penedès

Dilluns, 21 de novembre de 2022 a les 09:00

El Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès-Garraf busca adoptants per als animals que acull.

“Ara és el moment, adopta” és el lema de la campanya que vol trobar una nova llar per als gossos i gats que acull a les seves instal·lacions.

En el que portem d’any el centre ha recollit 1.560 gossos i gats, un 15% més que en el mateix període de l’any passat, motivat sobretot per l’augment de la recollida de cadells gos i gat i gossos joves. Aquesta tendència a l’alça fa més necessari que mai buscar noves persones disposades a adoptar-los.

Des del centres senyalen la manca d’esterilització com la principal causa de l’augment dels animals recollits i insten als propietaris i propietàries d’animals a fer el pas i esterilitzar, per evitar noves cadellades i combatre el seu posterior abandonament.  

Per conèixer els candidats, es poden consultar les xarxes socials del CAAD Penedès on trobaran una àmplia representació dels gossos i gats del CAAD Penedès, que són d’una gran varietat de races, amb característiques físiques i de personalitat que poden adaptar-se perfectament a l’estil de vida i necessitats de tot tipus de persones i famílies.

Per a més informació es pot consultar al web, el Cercador d'Animals en Adopció o bé escriure un correu a caad@mancomunictat.cat

Darrera actualització: 21.11.2022 | 14:56