Conveni de la Mancomunitat Penedès-Garraf i ASENCAT per al foment de l’emprenedoria

Dilluns, 11 de juliol de 2022 a les 10:00

El Servei d’Iniciatives Econòmiques oferirà els serveis de mentoria d’ASENCAT, que aportaran la seva expertesa al talent emprenedor per tal de procurar la consolidació de les noves iniciatives empresarials.

La Mancomunitat Penedès-Garraf, amb el seu president Sergi Vallès, i Francesc Turró, president de l’Associació de Sèniors de Catalunya per a l’Orientació del Talent Emprenedor (ASENCAT), han signat aquesta setmana un conveni de col·laboració entre ambdues organitzacions per enfortir i oferir més eines a les persones emprenedores del territori.

La Mancomunitat mitjançant el Servei d’Iniciatives Econòmiques (SIE), treballa per establir aliances i acords de col·laboració que complementin la tasca d’orientació i acompanyament que realitza als emprenedors del territori i ampliar així els seus programes de suport i orientació als projectes empresarials.

Amb aquest objectiu la Mancomunitat recorre al valor afegit que aporten organitzacions com ASENCAT, una associació que agrupa a professionals de tots els sectors de l’economia i de totes les àrees de gestió que, havent finalitzat la seva dedicació professional, desitgen aportar la seva experiència i expertesa de gestió empresarial voluntàriament a emprenedors, autònoms i petites empreses que disposen de menys recursos per accedir a la consultoria comercial. L’entitat ofereix formació sobre emprenedoria i empresa, garanteix la gestió eficaç dels seus procediments i mitjans, seguint directrius de qualitat i sota els principis de la responsabilitat social corporativa. 

Per accedir en aquest recurs només cal contactar amb el Servei d'Iniciatives Econòmiques, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, al telèfon 93 810 06 98 o bé al correu electrònic sie@mancomunitat.cat.

Darrera actualització: 11.07.2022 | 10:40

Imatges