Comunicat sobre l'anunci d'aturada de la recollida de residus

Dimarts, 5 d'abril de 2022 a les 09:00

El comitè d'empresa de Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), concessionària de la recollida de residus urbans per encàrrec de la Mancomunitat Penedès-Garraf, ha anunciat una convocatòria de vaga a partir de dilluns de la setmana vinent.

Des de la Mancomunitat informem que a hores d’ara s’està a l’espera de l’evolució de les negociacions entre el comitè de treballadors i l’empresa concessionària, que continuen obertes, i que la institució ha presentat una petició de serveis mínims al Departament de Treball que té en consideració la situació sanitària actual. En aquest punt, també s’està a l’espera de que la Generalitat aprovi el decret que estableixi els serveis mínims.

Des de la Mancomunitat es manté una comunicació fluïda i continuada amb els alcaldes i alcaldesses del territori que formen part d’aquest contracte de recollida, per tal d’informar-los de l’evolució dels esdeveniments.

En cas de que finalment la vaga sigui una realitat, des de la Mancomunitat apel·lem a la col·laboració ciutadana i recomanem seguir els canals de comunicació de cada ajuntament on s’anirà informant de la situació en cada moment.

 

Darrera actualització: 05.04.2022 | 15:06