Ara és el moment, adopta un animal

Dimecres, 10 d'agost de 2022 a les 10:00

Nova campanya del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès-Garraf per fomentar l’adopció dels animals que acull.

Aquest mes d’agost es pot veure a les xarxes socials del CAAD Penedès una nova campanya per fomentar l’adopció amb el lema «Ara és el moment, adopta un animal». Des del centre recorden que l’època estiuenca - en què les famílies acostumen a relaxar les seves tasques i obligacions, o amb la tornada de les vacances – és una època immillorable de l’any per decidir-se a donar el pas i obrir les portes a l’arribada d’un animal domèstic.

La campanya mostra una àmplia representació dels gossos i gats del CAAD Penedès, d’una gran varietat de races i característiques físiques i de personalitat que poden adaptar-se perfectament a l’estil de vida i necessitats de tot tipus de persones i famílies. És una iniciativa s’adreça al públic en general, però que vol incidir especialment en aquells que no han viscut mai l’experiència de compartir el dia a dia amb un animal o bé en van tenir en d’altres moments de la seva vida.

Després de la crisi sanitària de la COVID i la progressiva tornada a la normalitat, les xifres d’animals perduts i recollits pel CAAD Penedès als municipis del Penedès s’han incrementat sensiblement. Les instal·lacions del centre han experimentat en els darrers mesos un augment notable de la seva ocupació, que fa necessari un esforç per part de tots els agents implicats per a que molts d’aquests animals puguin gaudir d’una nova oportunitat en una llar.

Amb aquesta campanya es vol incidir en l’adopció responsable com la fórmula més eficient i sostenible, reduint així la cria incontrolada i les pràctiques comercials abusives i il·legals al voltant dels animals. Es recorda també que centres com el CAAD Penedès són alhora una garantia d’atenció i assessorament professional a l’hora d’escollir el millor gos o gat per a les necessitats de cada família, i que els animals disposen de l’alimentació, cura i atenció veterinària que mereixen.

Darrera actualització: 22.09.2022 | 13:37