Acollides temporals de gossos i gats pel fred

Dijous, 19 de gener de 2023 a les 00:00

Coincidint amb l’augment del fred, el CAAD Penedès busca cases d’acollida per aquells animals que necessiten un espai més adequat a les seves circumstàncies. 

Les donacions de mantes i tovalloles ajuden a pal·liar el fred dels gossos i gats acollits però en els mesos més durs de fred, no es pot comparar amb les comoditats que ofereix una llar. Per aquest motiu el centre ha seleccionat un seguit d’animals que bé, per la seva edat o per les seves característiques (malalties cròniques, constitució delicada), necessiten poder gaudir de les comoditats i confort que només una llar pot oferir.

Els efectes d’aquestes acollides són immillorables per l’estat de l’animal, ja que poden descansar calents i relaxats i recuperen comportaments oblidats. Gràcies a la informació sobre el seu comportament en una llar, també milloren les seves opcions de ser adoptats, ja que sovint les mateixes persones que fan de casa d’acollida ajuden a trobar una família definitiva.

L’acollida té una durada mínima d’un mes, per a garantir una bona adaptació de l’animal, i es pot allargar mentre durin els mesos de fred. Així mateix el centre proporcionarà l’assessorament necessari per aconseguir una bona adaptació a la llar així com l’atenció necessària per l’animal.

Les persones interessades a participar en la campanya es poden adreçar al CAAD al telèfon 93 810 06 98 ext. 2 o al correu caad@mancomunitat.cat.

Animeu-vos!

Darrera actualització: 23.01.2023 | 09:20