Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017

Dimarts, 19 de setembre de 2017 a les 00:00

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Sota el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, la Setmana del 2017 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l’aire que respirem.

A les nostres comarques s’organitzen diferents activitats per promoure els principals objectius de la setmana i contribuir a una mobilitat més eficient, consulteu l’agenda d’activitats per conèixer el detall.

I fins al 26 de setembre també podeu participar en el concurs fotogràfic ‘ClicMob!’ que consisteix en la publicació de fotografies sobre el transport i la mobilitat sostenible amb l’etiqueta #mobilitat2017 a la xarxa Instagram.

Darrera actualització: 19.05.2019 | 18:58