L’equip de govern dona comptes de la liquidació de pressupost 2016

Dimecres, 2 d'agost de 2017 a les 00:00

Dilluns 24 de juliol va tenir lloc a Canyelles el darrer ple de l’estiu de la Mancomunitat Penedès Garraf amb l’objectiu de retre comptes sobre el pressupost 2016.

El ple de caràcter extraordinari, va servir per donar compte de l’estat d’execució de les inversions financerament sostenibles provinents de la distribució del súper hàbit de l’exercici 2015 així com de la liquidació de pressupost 2016. En aquest sentit el vicepresident de Serveis Centrals, Aureli Ruiz, va destacar que del 2016 s’ha executat el 95 % del pressupost i es mostrar satisfet per haver aconseguit posar al dia el funcionament comptable de l’entitat, un dels reptes de govern a l’inici de la legislatura.

En el mateix ple es va aprovar el conveni de col·laboració amb la direcció general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments del Departament d’Interior per promoure l’intercanvi d’informacions i recursos en matèria de prevenció de riscos i salvament de persones en situació de risc o en emergències i extinció d’incendis forestals. Segons Rosa Huguet, presidenta, aquest tipus de conveni ha de ser un marc de treball que permeti desenvolupar actuacions de col·laboració en matèria de les per emergències de foc.

Així mateix es va modificar el reglament regulador dels abocaments d’aigües residuals de la Mancomunitat Penedès Garraf per tal d’adequar-lo a les exigències establertes per les darreres lleis de procediment administratiu.

Darrera actualització: 19.05.2019 | 19:10