SERVEI D'INICIATIVES ECONÒMIQUES. OBSERVATORI DE DADES.


Cal concertar cita prèvia per a l’atenció presencial:

De dilluns a divendres, de 9 a 14 h, al telèfon 93 810 06 98 Opció 3 o al correu electrònic sie@mancomunitat.cat


El Servei d’Iniciatives Econòmiques (SIE) disposa de l'Observatori del desenvolupament local de l'Alt Penedès i del Garraf amb l'objectiu de donar a conèixer en profunditat la realitat socioeconòmica de les comarques de l'Alt Penedès i el Garraf, amb dades actualitzades i seguint la seva evolució temporal. Així, recull i tracta dades dels següents àmbits: demografia, mercat de treball, activitat econòmica, qualitat de vida, comunicació i transport, i analitza la situació socioeconòmica d'aquest territori. El Servei és una entitat acreditada a la Xarxa d´Observatoris del Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona. 

Cliqueu en l'imatge per consultar les INFOGRAFIES que realitza periòdicament el servei per presentar de manera àgil i visual la informació més actual sobre atur, contractació, teixit productiu i renda familiar disponible.

Notícies
  • Imatge La contractació agafa embranzida a l’Alt Penedès i el Garraf 08.10.2021

    El Servei d’Iniciatives Econòmiques (SIE) de la Mancomunitat Penedès-Garraf ha presentat l’informe del mercat de treball a l’Alt Penedès i el Garraf corresponent al mes de setembre, que ha suposat un repunt notable en la contractació i consolida el descens de l’atur a ambdues comarques.

  • Imatge Segueix la caiguda de l’atur a les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf en el mes d’agost 08.09.2021

    El Servei d’Iniciatives Econòmiques (SIE) de la Mancomunitat Penedès-Garraf presenta l’informe del mercat de treball a l’Alt Penedès i el Garraf corresponent al mes d’agost, i que ofereix dades força positives pel que fa a l’atur a ambdues comarques tot i que la contractació mostra un descens intermensual a ambdues comarques.

  • Atur juny Les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf consoliden al juny la caiguda de l’atur 08.07.2021

    El Servei d’Iniciatives Econòmiques (SIE) de la Mancomunitat Penedès-Garraf ha presentat el darrer informe amb les dades del mercat de treball a les comarques de l’Alt Penedès i Garraf corresponents al mes de juny, i que consolidem una caiguda de l’atur i un augment de les contractacions, a les portes d’un estiu que s’espera pugui servir per rellançar la recuperació de diversos sectors productius.

Més notícies
Normativa i documentació
Agenda