Formulari inscripció Sessions Informatives

SIE FI/SEINF

Formulari per a persones insteressades en assistir a les sessions informatives online del Servei d'Iniciatives Econòmiques.

En inscriure't en la sessió informativa online acceptes que durant la sessió pugui ser vist el teu nom, així com la imatge de la persona tècnica/formadora i la seva veu.

SI US PLAU, OMPLE ELS CAMPS AMB LLETRES MAJÚSCULES, SENSE ACCENTS NI SÍMBOLSGRÀCIES.

Avís legal

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable  del tractament: Mancomunitat Penedès-Garraf. Av. de Cubelles, 88, 1r, 08800 Vilanova i la Geltrú. Tel. 93 810 06 98 info@mancomunitat.cat; www.mancomunitat.cat
Delegat de protecció de dades: comunicacio@mancomunitat.cat Av. de Cubelles, 88, 1r, 08800 Vilanova i la Geltrú. Tel. 93 810 06 98.
Finalitat del tractament: Atendre i gestionar les peticions de realització d'activitats del Servei d'Iniciatives Econòmiques.
Base Jurídica: Missió realitzada en interès públic o exercici de poders públics i consentiment de la persona interessada.
Destinataris: Les dades seran cedides a altres administracions i per obligació legal.
Exercici de drets dels interessats: Podeu accedir a les vostres dades, sol·licitar-ne la rectificació o supressió, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, enviant la vostra sol·licitud a l’adreça de la Mancomunitat.
Terminis de conservació de les dades: Les dades seran conservades durant el temps previst a la normativa de procediment administratiu i d’arxiu i conservació de documents.
​Reclamació: En cas de considerar que els seus drets han estat vulnerats pot presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades www.apd.cat.

Darrera actualització: 18.05.2020 | 16:03
Darrera actualització: 18.05.2020 | 16:03